El col·lectiu de joves rapers de Girona ha organitzat una nova edició de la competició benèfica de a capella batejada com «El rap dona menjar» amb la carecterística que l'entrada és una aportació d'aliments per a una entitat social. Aquest any, el menjar es destinarà a l'associació Som Sostre. La competició es farà el 29 de febrer (22.00 hores) al bar Yeah! i comptarà amb Juampi com a discjòquei.

Els organitzadors demanen que es porti arròs, pasta, ampolles d'aigua de mig litre, llenties, galetes, oli i cigrons. Tot això és el que el voluntaris després fan servir per donar de menjar a les persones sense sostre que atenen, sobretot, a la ciutat de Girona. Una opció per entrar al local és pagant una entrada que té un preu de cinc euros, però es recomana precisament la segona opció: una entrada de tres euros i almenys un quilo d'algun tipus de menjar de la llista.

Des de l'entitat Som Sostre s'han mostrat molt agraïts per ser, per segon any consecutiu, els beneficiaris del menjar que recaptin en aquesta acció solidària. «Per nosaltres és molt positiu saber que joves de Girona, que fan art d'expresar a través de les rimes i la lírica també són conscients del treball social ciutadà i molt més si ho fan a través de l'art musical, amb rimes i lírica», han indicat.

Som sostre espera que actes com aquest serveixin per donar visibilitat a l'entitat que s'autogestiona i no té ajudes municipals. La idea és seguir captant més voluntaris per poder seguir ajudant les persones sense sostre. L'entitat té la particularitat que els voluntaris no només donen menjar, roba d'abric o mantes a les persones que dormen al carrer sinó que els hi fan companyia i, fins i tot, preparen activitats en determinades dates (com ara aniversaris).