Les entitats usuàries del camp municipal del barri de Pont Major poden tornar a fer ús de les instal·lacions a partir d'aquesta tarda. L'equipament esportiu havia quedat malmès a causa de les inundacions del riu Ter provocades pel pas del temporal Gloria fa aproximadament un mes.

La setmana passada es van acabar els treballs d'adequació de la gespa artificial i, anteriorment, ja s'havien arreglat tant les instal·lacions d'electricitat com d'aigua calenta sanitària. Actualment queden pendents dues actuacions: la substitució de les portes, que ja s'han reparat en les últimes setmanes, i la reconstrucció de la tanca perimetral del lateral que dona al riu. Sobre aquest darrer aspecte, es farà un tancament provisional mentre no es pugui fer l'obra definitiva.

La regidora d'Esports, Eva Palau, va ressaltar que «des del primer moment s'ha treballat perquè aquestes instal·lacions poguessin tornar a estar operatives al més aviat possible per poder-les tornar a posar a disposició de les entitats» i va agrair també «la col·laboració i ajuda de persones voluntàries del Club Esportiu Pontenc durant tot el temps que han durat els treballs per a la recuperació del camp».

Palau ha posat èmfasi també en la comprensió i les facilitats de les persones i entitats usuàries del camp durant tot el temps que no s'ha pogut fer servir i han hagut d'utilitzar altres equipaments de forma provisional.