El Mercat Municipal de Salt ha posat en marxa aquesta setmana una proposta per fomentar els hàbits alimentaris saludables. La iniciativa inclou la figura d'una coach nutricional que assessorarà i respondrà totes les consultes que apostin per «una alimentació més conscient i saludable».

El projecte inclou un espai de consulta i assessorament de la coach des de la pàgina web del mercat saltenc, un canal on també es podrà trobar cada divendres un menú saludable per a tota la setmana. La proposta l'elaborarà la coach a partir de tots els productes que es poden trobar als establiments del centre. A banda d'aquest assessorament en línia i dels menús setmanals, també s'organitzaran, trimestralment, tallers on es tractaran temàtiques d'interès nutricional i/o de planificació i organització a la cuina. També s'impulsarà la Tertúlia al Mercat, «una trobada amena per parlar d'alimentació i començar a caminar cap a uns hàbits de vida més saludables».

D'altra banda, s'ha creat la figura de la coach nutricional per atendre les preguntes dels clients i setmanalment s'elaborarà un menú saludable mentre que, trimestralment, s'organitzaran tallers d'interès nutricional. El passat dissabte es va dur el primer taller a càrrec de la coach nutricional i dietista responsable del projecte, Vanessa Soriano.