Un grup de voluntaris i voluntàries del barri gironí de Sant Narcís està fent mascaretes. Durant la jornada de divendres en van entregar 50 per serveis socials de Girona. Avui una quinzena aniran destinada a un centre de menors tutelats, segons ha explicat l'Associació de Veïns. D'iniciatives solidàries per fer mascaretes n'estan sorgint arreu del territori.

Des de la mateixa associació de veïns han demanat us demanem que es faci "un gran mural de dibuixos de tot el barri" de Sant Narcís.

Animen els nens i nenes a fer-los arribar un dibuix cada dia, sempre que puguin, del que veuen des de la finestra de casa seva, o bé una imatge del barri que els inspiri al correu electrònic de l'Associació: avsantnarcis@avsantnarcis.cat

I aporten possibles idees: davant de casa vostra, la roba estesa dels veïns, l'arbre que floreix, els contenidors de recollida selectiva, el riu Güell, un núvol que us agradi, uns veïns i veines fent música des de casa. "El que ens importa és que feu servir la vostra mirada", conclouen.