24 de març de 2020
24.03.2020
Diari de Girona

Salt modifica el calendari fiscal pel coronavirus

L'inici del pagament voluntari es posposa 30 dies, s'amplia de 2 a 3 mesos i el termini passa a ser del 15 de maig al 15 d'agost i les quotes dels pagaments fraccionats i domiciliats en el banc es retarden un mes

24.03.2020 | 16:42
Façana de l'edifici consistorial

L'Ajuntament de Salt i la seva àrea de Serveis Econòmicshan decidit aplicar noves mesures per fer front al Covid_19 i a les dificultats que la pandèmia pot generar pels veïns de la vila. En aquesta línia, i conjuntament amb la Xarxa Local de Municipis (XALOC) s'han aprovat tota una sèrie de modificacions i ampliacions del calendari fiscal 2020.
En concret, l'inici del pagament voluntari es posposa 30 dies, s'amplia de 2 a 3 mesos i el termini passa a ser del 15 de maig al 15 d'agost. A més, les quotes dels pagaments fraccionats i domiciliats en el banc es retarden un mes. La primera quota es carregarà el 15 de juny mentre que la segona ho farà l'1 d'octubre.

Aquestes mesures afecten els següents tributs:
BICE- Béns immobles de característiques especials
ESC.CIALS- Taxa d'escombraries comercials i industrials
GUALS- Taxa d'entrada i sortida de vehicles i de reserva d'aparcament
IBIR- Impost sobre béns immobles rústics IBIU- Impost sobre béns immobles urbans
IVTM- Impost sobre vehicles de tracció mecànica
MERCAT- Taxa d'ocupació de via pública pel mercat setmanal
TAXVIV- Taxa d'escombraries domiciliàries
CEM-Taxa de cementiri municipal

D'altra banda, després de les mesures aprovades la setmana passada per tal de cobrar només els serveis prestats a la llar d'infants i al lloguer d'espais al viver d'empreses mentre no es recuperi la normalitat, des dels Serveis Econòmics del consistori es continua estudiant la viabilitat de noves prestacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit