26 de març de 2020
26.03.2020
Diari de Girona

Girona cancel·la Temps de Flors per culpa del coronavirus

"No es donen les condicions per poder-ho celebrar, no sabrem com estarà la corba de la malaltia en aquell moment i no podem posar en risc a les persones", ha dit Madrenas

26.03.2020 | 14:03
Girona cancel·la Temps de Flors per culpa del coronavirus

L'alcaldessa de Girona Marta Madrenas, ha explicat aquest migdia, a través d'una roda de premsa virtual, que es veuen obligats a cancel·lar Temps de Flors que estava previst que se celebrés del 9 al 17 de maig. "No es donen les condicions per poder-ho celebrar, no sabrem com estarà la corba de la malaltia en aquell moment i no podem posar en risc a les persones" ha assegurat Madrenas, ja que és una activitat que agrupa un gran nombre de persones. Ha indicat que és una decisió que els hi sap "molt greu" però que actualment el consistori està centrat a lluitar contra el coronavirus.

D'aquesta manera, enguany no hi haurà l'esdeveniment floral. La propera cita no serà fins el maig de l'any vinent. Els darrers indicis ja apuntaven a aquesta cancel·lació. Feia uns dies que els actors implicats en l'organització estudiaven què fer i els hotels, restaurants, bars i locals d'oci nocturn ja ho donaven per fet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook