03 de abril de 2020
03.04.2020
Diari de Girona

El Festival del Circ Elefant d'Or de Girona, retransmès íntegrament a Facebook a partir d'avui

Cada espectacle té una durada aproximada de dues hores i mitja i, com en el Festival, es realitzarà un breu descans

03.04.2020 | 12:55
Imatge dels participants del circ d'aquest any.

La Circus Arts Foundation ement aquest cap de setmana la retransmissió integral dels tres espectacles del 9è Festival Internacional del Circ Elefant d'Or, que es va celebrar a Girona el passat mes de febrer. La retransmissió es farà a través de la pàgina de Facebook del Festival amb aquest calendari:

- Divendres, 3 d'abril a les 17.30h: Espectacle Blau, semifinal del Festival

- Dissabte, 4 d'abril a les 17.30h: Espectacle Vermell, semifinal del Festival

- Diumenge 5 d'abril a les 17.30h: Espectacle Or, final del Festival

Cada espectacle té una durada aproximada de dues hores i mitja i, com en el Festival, es realitzarà un breu descans entre la primera i la segona part.

Per a difondre l'activitat s'han enviat 54.000 correus electrònics als espectadors de les produccions de la fundació. A més, es proposarà als usuaris que ho desitgin que es facin fotos mirant la retransmissió i les pengin com a conversa del mateix vídeo de Facebook o, a través d'instagram, amb les etiquetes #FestivaldelCirc o #ElefantdOrEntraACasa

la fundació promotora de l'esdeveniment que aplega cada any més de 33.000 espectadors a la carpa del Camp de Mart de la Devesa de Girona confia que, "malgrat aquests durs moments, el circ internacional de qualitat provoqui novament aquells esplais i somriures que tan feliços ens fan i que són la millor recompensa a la nostra feina".

Circusland endarrereix la seva obertura


Durant el confinament, la Fundació ha estat treballant d'una banda en la classificació i inventari de l'arxiu i en el disseny dels darrers detalls de cadascuna de les sales de la primera fase de Circusland, el Palau International de les Arts del Circ a Besalú, que ha de posposar la seva obertura que estava prevista pel mes de maig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit