La Circus Arts Foundation ement aquest cap de setmana la retransmissió integral dels tres espectacles del 9è Festival Internacional del Circ Elefant d'Or, que es va celebrar a Girona el passat mes de febrer. La retransmissió es farà a través de la pàgina de Facebook del Festival amb aquest calendari:

- Divendres, 3 d'abril a les 17.30h: Espectacle Blau, semifinal del Festival

- Dissabte, 4 d'abril a les 17.30h: Espectacle Vermell, semifinal del Festival

- Diumenge 5 d'abril a les 17.30h: Espectacle Or, final del Festival

Cada espectacle té una durada aproximada de dues hores i mitja i, com en el Festival, es realitzarà un breu descans entre la primera i la segona part.

Per a difondre l'activitat s'han enviat 54.000 correus electrònics als espectadors de les produccions de la fundació. A més, es proposarà als usuaris que ho desitgin que es facin fotos mirant la retransmissió i les pengin com a conversa del mateix vídeo de Facebook o, a través d'instagram, amb les etiquetes #FestivaldelCirc o #ElefantdOrEntraACasa

la fundació promotora de l'esdeveniment que aplega cada any més de 33.000 espectadors a la carpa del Camp de Mart de la Devesa de Girona confia que, "malgrat aquests durs moments, el circ internacional de qualitat provoqui novament aquells esplais i somriures que tan feliços ens fan i que són la millor recompensa a la nostra feina".

Circusland endarrereix la seva obertura

Durant el confinament, la Fundació ha estat treballant d'una banda en la classificació i inventari de l'arxiu i en el disseny dels darrers detalls de cadascuna de les sales de la primera fase de Circusland, el Palau International de les Arts del Circ a Besalú, que ha de posposar la seva obertura que estava prevista pel mes de maig.