Nou repunt del nombre de persones afectades per coronavirus a la Regió Sanitària de Girona. Segons ha informat el Departament de Salut, aquest diumenge s'han hospitalitzat 38 nous pacients contagiats amb la covid-19 en els diferents centre de la demarcació. Això suposa que, de nou, es torna a superar el mig miler de malalts que requereixen ingrés. En concret, actualment hi ha 531 persones que estan sent ateses en els hospitals de les comarques de Girona. D'aquestes, 61 es troben en estat greu, això són dues menys que ahir. El que no ha variat és la xifra de professionals sanitaris que han contret la malaltia, que segueix sent de 310.

El pitjor moment als hospitals en relació al nombre de malalts ingressats va ser el 5 i 6 d'abril, amb 654 i 644 persones hospitalitzades. A partir del dia 10, es van reduir per sota dels 600 però no ha estat fins a aquest divendres que, per primer cop, són menys de 500 persones.

Salut informarà sobre els casos de contagis nous, defuncions i les altes a la demarcació amb el còmput de tota Catalunya del final del dia.