01 de maig de 2020
01.05.2020
Diari de Girona

Girona crea un passadís de tanques al mercat setmana per la distància de seguretat

Enquesta del Servei Municipal d'Ocupació per analitzar l'impacte de la covid-19 a les empreses

01.05.2020 | 15:41
Una imatge d'arxiu del mercat a la Devesa.

L'Ajuntament de Girona introdueix mesures de seguretat i de separació física al mercat de marxants de la Devesa per evitar la propagació del covid-19. A partir d'aquest dissabte, les parades d'alimentació estaran distribuïdes en una sola fila i amb una separació de tres metres. Els clients accediran a les parades per un extrem i sortiran per l'altre, mitjançant un passadís definit amb tanques metàl·liques i cintes. Segons informen en un comunicat, si la parada està plena els compradors hauran d'esperar per entrar i les cues s'hauran de fer amb una separació de dos metres entre persones.

Els canvis es senyalitzaran i, a més, hi haurà personal de seguretat que controlarà l'aforament al mercat des dels dos punts d'accés: des del passeig de la Devesa i des del passeig del Ter.

En l'àmbit laboral, el Servei Municipal d'Ocupació (SMO) ha posat en marxar una enquesta per analitzar l'impacte del COVID-19. El servei fa una crida a les empreses perquè participin en aquest qüestionari, que es pot trobar al web municipal dedicat al coronavirus. L'objectiu és conèixer l'impacte i les mesures que han pres les empreses davant la pandèmia i saber les necessitats que actualment tenen.

36 persones denunciades

En matèria de seguretat, entre la Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra van denunciar ahir 36 persones per incomplir el confinament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook