17 de maig de 2020
17.05.2020
Diari de Girona

L'Ajuntament de Girona trucarà avui els 33 establiments que han demanat ampliació de terrassa

Aquest dilluns un inspector passarà per tots els locals per certificar que s'està fent correctament

17.05.2020 | 17:13
Taules i cadires de la terrassa amuntegades dins un local tancat de la plaça Independència |

L'Ajuntament de Girona trucarà aquest diumenge a la tarda els 33 establiments que han demanat de manera formal ampliar la terrassa a partir d'aquest dilluns, quan la ciutat passarà a la fase 1. Fonts municipals consultades per l'ACN expliquen que no s'ha fet abans perquè la publicació al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) s'ha produït aquest dissabte, i els tècnics del consistori han estat estudiant la lletra petita, per tal d'assegurar-se que no hi havia canvis d'última hora.

Dilluns al matí un inspector passarà per tots i els establiments que han demanat l'ampliació per certificar que s'ha fet bé. Des de l'Ajuntament recorden que el procediment correcte és per registre d'entrada i que no s'accepten altres fórmules com telèfon o correu.

Els tècnics han definit dues maneres per tal de poder ampliar les terrasses. O bé s'hi afegeix mobiliari mantenint les distàncies de seguretat, en els casos que es pugui, o bé es reubica la terrassa si no s'hi pot posar més taules i cadires sense impedir el pas de vianants.

Per exemple, el cas dels bars de la Plaça Catalunya podran fer servir la calçada i la zona blava d'aparcament per poder posar les taules, i d'aquesta manera es deixa la vorera lliure. En canvi, a la Plaça Independència, els que hagin demanat ampliació només hauran d'afegir taules i cadires i separar-les més entre elles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook