L'emissora municipal de Girona ha estrenat aquest dijous al migdia el programa Ràdio Mosca, destinat als alumnes i professors de la ciutat. La iniciativa ha sorgit de l'Ajuntament de Girona i el Ajuntament de GironaDepartament d'Educaciót. El programa està pensat com una activitat educativa i lúdica que permeti tractar continguts d'interès als centres a través d'un canal diferent. El programa tindrà una durada aproximada de 20 minuts i proposarà als oients resoldre endevinalles o enigmes, entre d'altres propostes. Ràdio Mosca s'emetrà cada dia a les dotze del migdia i a les sis de la tarda.

Per ara, ja treballen en el projecte les escoles Àgora, Annexa-Joan Puigbert, Domeny, el Bosc de la Pabordia, Montjuïc i Marta Mata. Tot i així, la proposta està oberta a tots els centres educatius de la ciutat, i l'Ajuntament de Girona preveu que, properament, s'hi afegeixin la resta d'escoles. A més, la intenció del consistori és que l'activitat es mantingui durant el curs vinent i s'allargui més enllà del confinament.

El primer programa de Ràdio Mosca ja s'ha emès aquest dijous a les dotze del migdia i es pot seguir a travès de la freqüència de Girona FM (92.7 FM) o pel web de l'Ajuntament.