Aquest matí s'han obert les inscripcions de les activitats que L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove han organitzat entre els mesos de juliol i de setembre de 2020. La programació, que es reprèn ara després de l'aturada per la crisi sanitària del COVID-19, inclou diverses activitats formatives, culturals, lúdiques i informatives.

En primer lloc, L'Estació Espai Jove reactivarà l'aula d'estudi assistida per a l'alumnat de batxillerat i, com a novetat, una aula de suport al jovent que hagi de fer el seu treball de recerca. La zona de les palmeres del Parc Central també acollirà tres de les actuacions del nou cicle "A prop", una iniciativa que neix amb l'objectiu de ser una porta d'entrada dels talents emergents i, al mateix temps, un circuit d'exhibició de petit format amb una oferta diversa i propera. Concretament, l'espai serà l'escenari dels concerts de Beatjammers, Marta Rius i Aixopluc.

A més, al mes de setembre es donarà el tret de sortida a la 31a edició del Mostrar't i a l'11a edició del cicle de tallers de mobilitat internacional "El Rodamón", dirigit a tothom qui vulgui viure una experiència a l'estranger.

En segon lloc, Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos, xerrades i tallers durant els mesos de juliol i de setembre, que s'agruparan en setmanes temàtiques. Alguns dels projectes més rellevants són les propostes que giraran al voltant del món audiovisual, el teatre i l'expressió corporal o la realització d'un gran mural participatiu. Els divendres de juliol també es faran activitats diverses, com cinefòrums o tornejos esportius.

En darrer lloc, El Güell Espai Jove ha preparat diverses propostes amb l'objectiu d'incentivar la formació, participació i l'ocupació del jovent dels barris de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís. En aquest cas, s'han programat activitats lúdiques i esportives a diferents espais del barri i també opcions formatives de temàtiques molt diverses a l'equipament. Per exemple, tallers de cuina o de reparació de bicicletes, jocs de taula i algunes sortides esportives.

Tota la programació d'activitats és gratuïta i es pot consultar al web de cada equipament. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia.