07 de juliol de 2020
07.07.2020
Diari de Girona

El nou cicle «A prop» ofereix 27 propostes culturals als barris als barris de Girona

L'esdeveniment ajornat per la pandèmia es fa, finalment, des d'ara fins a l'octubre als centres cívics i a l'Estació Jove

06.07.2020 | 22:43
El nou cicle «A prop» ofereix 27 propostes culturals als barris als barris de Girona

Tret de sortida al cicle «A prop», una nova programació cultural de petit format que vol mostrar les propostes dels creadors emergents de les comarques gironines a Girona. L'esdeveniment s'havia de fer durant la primavera però va haver d'ajornar-se per la pandèmia. Per aquest motiu, es va traslladar del 6 de juliol al 31 d'octubre als centres cívics i a l'Estació Jove. El tret de sortida d'aquest nou cicle,va ser ahir amb l'exposició de dibuix «Vam salvar molts peixos», de l'artista Clara Gispert, a la biblioteca Salvador Allende.

La iniciativa cultural mantindrà, a més, les 27 propostes previstes que donen a conèixer els projectes del talent emergent de les comarques gironines. La programació inclou activitats de diferents àmbits artístics, com arts escèniques, música, arts visuals i pluridisciplinars, i seran totes gratuïtes. L'aforament serà limitat i caldrà inscripció prèvia en algunes propostes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit