L'Amic l'excursionista, el muntanyenc l'exveí del barri vell de Girona, en Joan casat amb la M. Teresa Bartrina, fill del carrer nou de Girona i després i actualment veí de La Rodona, on els seus pares havien tingut una fabrica de sabó, ens va deixar en aquests moments del confinament i sobtadament d'un atac de cor.

Joan han passat uns dies d'ençà que vostè de sobte i sense donar temps a res va dir adéu a la vida ens va deixar en aquells moments on la gent que tant estimava no va poder estar al seu costat això va causar un gran dolor a la M.Teresa i als cinc fills que tenia.

Joan vostè va lluitar i aconseguir perquè no es canviés el nom del carrer Progrés ja que era per definir les hortes i les 7 cases.

Ara de mica amb mica es fan petites cerimònies i han ofert un espai per poder dedicar unes paraules als que ens varen deixar en uns moments tan especials.

Joan des de aquest petit record avui li dic. A REVEURE AQUí MAI L'OBLIDAREM. DESCANSI EN PAU.

* Mª Carme Ribas i Mora - Filla dels fundadors de la desapareguda Granja Mora

Diari de Girona ha obert en la seva edició digital un espai per recordar els veïns i veïnes de les comarques gironines que han mort a causa del coronavirus. Familiars o amics que vulguin participar poden fer arribar a través del correu electrònic participacio@ddg.cat un text d'entre 1.200 i 1.500 caràcters en el qual n'expliquin els principals trets biogràfics, l'activitat professional, les aficions... Els textos han d'anar acompanyats d'alguna fotografia. La pandèmia i el confinament ha fet que molta gent no es pogués acomiadar com hauria volgut a persones estimades, fossin o no víctimes de la Covid-19. Per això, aquest espai digital a la web de Diari de Girona també restarà obert als escrits en memòria d'aquestes persones.