Salt celebrarà entre el 24 i el 26 de juliol la proposta cultural i festiva Saltfæstiu, una programació adaptada a les condicions de seguretat i com a alternativa a la tradicional festa major, sense barraques ni atraccions però amb concerts adaptats i altres activitats.

Els actes estaran situats en diferents barris de Salt per «evitar aglomeracions i apropar la programació arreu». Les actuacions i activitats es faran respectant totes les normes de seguretat que exigeixi el protocol de la covid-19.

Durant els tres dies els assistents podran gaudir d'artistes de proximitat i espectacles per a tots els públics i edats. Entre els punts forts del programa hi ha el concert de Mazoni el dissabte 25 al pati de La Mirona o el de Maruja Limón, l'endemà allà mateix. El dissabte a la nit també es farà el «PiromusicSalt 2020» a càrrec dels Diables d'en Pere Botero i cada dia hi haurà lectura de contes per als més petits, com també una gimcana infatil el dissabte a la tarda al pati de l'escola El Veïnat, diverses cercaviles o matinades amb els grallers i les gralleres dels Marrecs, entre d'altres. Tots els actes seran gratuïts, amb aforament limitat i amb inscripció prèvia a la web del municipi a partir d'avui.