Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 23 anys per un robatori

Es va mostrar molt agressiu amb la dependenta de la botiga i va sostreure ampolles de colònia.

L'arrestat és un jove de 23 anys, nacionalitat Guineana i veí de Salt, a qui se l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de resistència als agents de l'autoritat. Es dona el cas que l'arrestat feia dues setmanes que havia sortit de la presó per fets similars

Els fets van passar el 25 de juliol al carrer Sant Sebastià de Girona on els Mossos van saber que un noi havia irromput en un establiment comercial, un supermercat destinat sobretot dedicat als productes de bellesa, mostrant-se molt agressiu envers la dependenta de la botiga i amb intimidació havia robat algunes ampolles de colònia.

Quan els Mossos van arribar al lloc dels fets el jove ja havia abandonat l'establiment i els agents van iniciar-ne la recerca. Moments més tard els agents el van trobar intentant accedir de nou a l'establiment colpejant la porta, ja que la dependenta del local en veure'l havia tancat amb clau.

Els mossos el van aturar, identificar i detenir com a presumpte autor del robatori amb violència i intimidació i també li van imputar un delicte de resistència als agents de l'autoritat, ja que es va mostrar agressiu en el moment de la detenció.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 26 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

De fet, es dona el cas que aquest home feia dues setmanes que havia sortir de la presó.

Surt de la presó i torna a robar

Quan en va sortir, els Mossos el van tornar a detenir, en aquest cas el dia 12 de juliol. Va protagonitzar un robatori violent al carrer. Va sostreure el mòbil amb violència i intimidació a uns joves, a la plaça Josep Tarradellas a plena llum del dia, a les vuit del matí.