Els Mossos d'Esquadra han trobat a Girona 104 quilos de marihuana ocults a l'interior dels mobles que transportava una furgoneta, el valor al mercat podria arribar als 180.000 euros, i han detingut tres persones, una de les quals ha ingressat a la presó.

La policia catalana ha informat aquest dissabte que el decomís de la droga es va produir el passat dia 25 de juliol al carrer Francesc Ferrer i Gironès, després que una patrulla de seguretat ciutadana observés una furgoneta parada que obstaculitzava el pas i que presentava desperfectes en un dels seus laterals.

Ni el conductor ni la persona que l'acompanyava en aquell moment van saber explicar les circumstàncies en què s'havien produït els danys en el vehicle, ni tampoc d'on havien sortit els mòbils i els bitllets de cinc euros que es trobaven escampats a terra de la furgoneta.

Els agents van trobar en un establiment proper a la tercera persona que viatjava a la furgoneta, que s'havia amagat darrere d'una de les neveres de el local, en una de les papereres van trobar 1.650 euros en bitllets de 50.

Els mossos van registrar llavors la furgoneta, que anava carregada de mobles, sofàs, un piano, armaris i algun matalàs, i van trobar amagades un total de 92 bosses de plàstic amb 104 quilos de marihuana.

Els tres detinguts, dos alemanys i un polonès sense domicili conegut de 31, 40 i 68 anys i sense antecedents, van passar a disposició judicial el dia 28 i el jutge va enviar a presó a un d'ells, el conductor de la furgoneta, i va deixar en llibertat amb càrrecs els altres dos.