17 de agost de 2020
17.08.2020
Diari de Girona

El carrer de Barcelona es reobre demà al trànsit després de més de dos mesos d'obres

Amb els trreballs d'urbanització del Corte Inglés s'ha creat un nou carril per girar cap al carrer de Martí Sureda i Deulovol i s'han ampliat les voreres i condicionat els passos de vianants i la mitjana d'aquest punt

17.08.2020 | 17:04
Estat actual de la zona d'actuació.

Demà es reobrirà al trànsit l'encreuament del carrer de Barcelona amb el carrer de Martí Sureda i Deulovol, després de la finalització d'una part de les obres d'urbanització al voltant d'El Corte Inglés. Durant el matí es retiraran les senyalitzacions i tanques instal·lades i es preveu que els vehicles ja puguin circular per aquesta via poc després de les 10 del matí.


També es restablirà la circulació al carrer de Martí Sureda i Deulovol i a les tres vies que connecten amb el carrer de Barcelona i havien esdevingut cul-de-sac: Carles Rahola, Marquès de Caldes de Montbui i Sant Isidre.

Les tasques han consistit principalment a crear un nou carril per girar cap a l'esquerra des del carrer de Barcelona cap al carrer de Martí Sureda i a adequar el mateix carrer de Martí Sureda, principalment ampliant les voreres i condicionant els passos de vianants i la mitjana. A més, s'ha reservat un espai per instaurar-hi un carril bici. Aquests treballs s'emmarquen dins l'àmbit d'ampliació i condicionament del centre comercial Girocentre i van a càrrec de l'empresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook