L'Ajuntament de Girona instal·larà nous sistemes acústics per a invidents en sis cruïlles més de la ciutat. Concretament, es col·locaran a les cruïlles del carrer Sèquia amb la Gran Via de Jaume I; al pas de vianants al passeig d'Olot 13-15, davant el centre educatiu FEDAC Sant Narcís; al passeig d'Olot amb el carrer Montnegre; a la rambla de Xavier Cugat 46 amb l'avinguda de l'Amical Mauthausen i el carrer Fontajau; l'avinguda de Lluís Pericot amb els carrers Sant Salvador d'Horta i Caldes de Montbui, i al pas de vianants a la carretera de Taialà 75 davant l'escola (entre els carrers Cervino i Josep Maria Prat).

L'import de la licitació és de 28.477,01 euros, IVA inclòs. El termini d'execució de la instal·lació de les les noves senyals serà de tres mesos, compats a partir de l'endemà de la data de formalització del contracte. Les empreses interessades tenen temps fins al 14 de setembre al migdia per presentar les seves propostes.

Amb aquestes, Girona comptarà amb un total de 272 senyals aptes per a persones invidents.

L'última incorporació es va produir al mes de gener, quan es van afegir aparells a quatre cruïlles de la ciutat: la del carrer de Joan Maragall amb la ronda de Sant Antoni Maria Claret; al passeig d'Olot amb l'avinguda de Sant Narcís i al pas de vianants de sota del viaducte del carrer de Santa Eugènia.

També es van col·locar a la cruïlla del carrer de Barcelona amb els carrers d'Emili Grahit i del passeig d'Olot.