Una nena de 9 anys es va precipitar al buit des d'un tercer pis dissabte al vespre al centre de Girona. La menor hauria caigut daltabaix des del balcó del seu habitatge. Totes les evidències dels fets apunten que va ser una caiguda accidental.

El succés va passar pocs minuts després de les vuit del vespre de dissabte en un edifici situat a la cruïlla del carrer Marquès de Caldes de Montbui amb el carrer de la Rutlla. La nena va caure a la vorera i una ambulància la va traslladar d'urgència a l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta, on encara ara es troba ingressada en estat greu.

Fins al lloc s'hi van desplaçar dos efectius dels Mossos d'Esquadra i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van atendre la menor i els seus familiars tan bon punt van rebre l'avís. Els agents ja han parlat amb diversos testimonis i han obert una investigació per aclarir els fets, però tot sembla indicar que la caiguda va ser un accident imprudent.

L'últim cas similar de què es té constància a la ciutat va ser l'abril de 2017 quan una nena de 6 anys a qui els seus pares havien deixat sola a casa va caure del balcó d'un segon pis a l'avinguda Sant Narcís i només va resultar ferida lleu.