L'Ajuntament de Girona ha iniciat les obres de reforma de la cruïlla del carrer de la Torre de Taialà amb Riera Rimau per fer-la més accessible. Aquest matí, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d'Urbanisme i Activitats de l'Ajuntament de Girona, Lluís Martí, han visitat els treballs que responen a una demanda dels veïns i veïnes de Torres de Taialà realitzada en el marc dels pressupostos participats del 2019.

Les obres, que van iniciar-se la setmana passada, consisteixen en rebaixar i ampliar les voreres de les quatre cantonades d'aquest encreuament. També s'adaptaran i se senyalitzaran amb paviment podotàctil (franges de botons de 60 cm i franges de quatre ratlles) els passos de vianants per a les persones invidents. Els treballs s'han adjudicat a Construccions i obres Germans Cruz per 28.459,20 euros (IVA inclòs) i tenen un termeni previst de tres mesos.

"La millora de les voreres en aquest punt se sumen a actuacions semblants que hem fet en el mateix barri en els últims temps, per millorar la mobilitat a peu i fer que el recorregut fins al CAP sigui completament accessible. Una de les nostres prioritats és millorar voreres i passos de vianants al conjunt dels barris de Girona, i l'actuació que ara hem començat a Torres de Taialà és una més en aquest procés", ha afirmat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.