20 de setembre de 2020
20.09.2020
Diari de Girona

Salt licita les obres per reurbanitzar el carrer Doctor Castany per 174.000 euros

L'empresa escollida actuarà en el tram entre el carrer Major i el passeig dels Països Catalans

19.09.2020 | 23:55
El carrer Doctor Castany, en una imatge d'arxiu.

L'Ajuntament de Salt ha obert un concurs públic per escollir l'empresa que executi el nou projecte de reurbanització del carrer Doctor Castany, en el tram situat entre el carrer Major i el passeig dels Països Catalans. El projecte l'han redactat l'arquitecta i els serveis tècnics municipals, incorporant les al·legacions suggerides pels tècnics però mantenint el mateix pressupost inicial, d'uns 174.000 euros.

L'actuació preveu l'ampliació de les voreres i el soterrament del creuament de línies elèctriques. La idea era que les obres es poguessin fer durant el segon trimestre d'aquest 2020, però s'han hagut d'endarrerir arran de la pandèmia.

La proposta dels serveis tècnics municipals consisteix a ampliar les voreres del carrer fins a 1,8 metres d'amplada per complir la normativa d'accessibilitat, traslladar els embornals i asfaltar de nou el carrer. Es tracta d'una operació molt similar a la que ja es va fer al carrer Pau Casals de Salt. Els treballs que es faran s'han acordat amb els residents de la zona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit