Els Mossos han detingut un delinqüent multireincident per fer destrosses a l'habitació d'un hotel situat al centre de Girona. Els fets van tenir lloc aquest dimarts pels voltants de les sis del matí. A aquella hora, el telèfon 112 va rebre la trucada d'una dona que s'allotjava amb una amiga a l'hotel, dient que el xicot de l'altra habitació estava trencant part del mobiliari. El jove, que té 28 anys, va trencar dues làmpades i va cremar part de la fusteria de decoració de l'habitació. Els Mossos d'Esquadra van anar a l'hotel Carlemany, que està situat a la plaça Miquel Santaló, i van detenir-lo per un delicte de danys. L'arrestat, que acumula una quinzena d'antecedents, ha quedat en llibertat provisional després de declarar als jutjats.

Les destrosses a l'habitació de l'hotel (un quatre estrelles) van tenir lloc aquest dimarts a la matinada. Cap a les sis del matí, el telèfon d'emergències va rebre la trucada d'una dona que s'allotjava en una de les habitacions en companyia d'una amiga.

La interlocutora va explicar que, durant la nit, el xicot d'aquesta última havia anat a l'habitació, que s'havia enfadat i que havia trencat diversos objectes. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va anar fins a l'hotel i va detenir el sospitós per un delicte de danys. Els agents van veure que a dins l'habitació s'hi havia estat fumant i que part del mobiliari estava malmès.

En concret, el jove havia trencat dues làmpades (una de l'escriptori i una altra de la tauleta de nit) i també havia cremat un bisell decoratiu. Segons una primera avaluació feta pels responsables de l'hotel, que ja han denunciat els fets, els danys s'eleven a més de 400 euros.

El jove arrestat és un home de 28 anys que viu a la ciutat i que acumula fins a una quinzena d'antecedents. El detingut va passar la nit a la comissaria dels mossos de Vistalegre i ahir al matí va passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Després de prendre-li declaració, el jutjat l'ha deixat en llibertat provisional.