Un grup de voluntaris de la Brigada Activista del Salabret va recollir multitud de deixalles d'un abocament incontrolat de la carretera dels Àngels. Els activistes van retirar electrodomèstics com neveres, un lavabo o un safreig a més de ferralla, i caixes de cartró. També van bolcar la terra d'una quinzena de bosses de grans dimensions i es van endur el plàstic de la bossa. Aquest abocament és un dels que va denunciar Diari de Girona fa uns dies i que correspondria a les restes d'un cultiu de marihuana. Al llarg del marge del primer quilòmetre de la carretera des de Girona i Quart hi ha almenys tres grans abocaments similars i un quart a l'altura del quilòmetre quatre.

Els activistes van haver de deixar alguns dels objectes voluminosos al voral de la carretera -ajuntant els residus segons la fracció- i van trucar als Mossos, als Agents Rurals i a la deixalleria de Girona. Ningú va explicar-los que retirarien els objectes. El conflicte rau ara en si es tracta del terme municpal de Girona o de Quart, en una carretera plena de revolts i on el límit va canviant. A més, el mantiment i conservació de la carretera pertany a la Diputació. El regidor de Medi Ambient de Girona, Martí Terés, ha dit que està gestionant la retirada.

Els activistes han previst una nova recollida en un altre dels abocaments. Han quedat aquest diumenge a les deu del matí davant de la fàbrica Bicentury.