07 de octubre de 2020
07.10.2020
Diari de Girona

Minut de silenci per condemnar el crim de la infermera que van matar a casa seva

El personal de la Clínica Girona s'ha concentrat a les portes del Servei de Nefrologia i Diàlisi, del qual era supervisora d'infermeria

07.10.2020 | 13:37
Minut de silenci a la Clínica de Girona per condemnar el crim de la supervisora d'infermeria del Servei de Nefrologia i Diàlisi.

Minut de silenci a la Clínica Girona per condemnar el crim de la treballadora a qui van matar a casa seva. El personal s'ha concentrat a les 12.45 al Servei de Nefrologia i Diàlisi, del qual era supervisora d'infermeria. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona continua investigant la mort de la veïna de la ciutat de 67 anys a qui van trobar lligada al seu pis, a la carretera Barcelona.

El jutjat va decretar secret de sumari i, fins al moment, no hi ha hagut detencions en relació al cas. Una familiar de la víctima va trucar al 112 cap a els deu del matí del 26 de setembre alertant que havia localitzat el cos sense vida de la dona. Havia anat al domicili perquè l'havien trobat a faltar al seu lloc de feina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook