El 'Cupó Diari' de l'ONCE ha repartit 35.000 euros a Salt en el sorteig d'ahir.

Maria Belén Álvarez, agent venedora dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a Salt des del quiosc ubicat al Passeig Marquès de Camps, 2.

Va vendre un cupó electrònic per TPV. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi.

Salt pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Girona, que presta serveis personalitzats a 349 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 133 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

Enguany, l'ONCE ja ha repartit prop de 80 milions d'euros en premis a Catalunya.

El 'Cupó Diari' de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar 'La Paga' de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l'ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya, l'ONCE compta en l'actualitat amb una xarxa de 2.500 venedors.