Els Mossos d'Esquadra

Una patrulla de paisà va detectar una compravenda de droga i va comissar diverses paperines i 1.435 euros en bitllets fraccionats

L'arrestat és un home de 47 anys i veí de Girona, a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els fets van ocórrer el 6 d'octubre, al carrer Onyar de Girona on, cap a les sis de la tarda, una patrulla de paisà va detectar com dues persones feien una compravenda de droga.

Els Mossos van veure que el venedor ràpidament després de rebre un bitllet amagava un pot, subjectat amb imants, sota un seient del seu vehicle. En aquell moment els agents van identificar les dues persones i van veure que el que acabava d'adquirir un d'ells era un embolcall de cocaïna.

A dins del cotxe van trobar el pot, que anteriorment havia amagat, amb 6 paperines de cocaïna preparades per a la seva venda. A més, li van intervenir 1.435 euros en bitllets fraccionats

El detingut, que no tenia antecedents, passarà avui 8 d'octubre a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.