La Policia Municipal de Girona ha sancionat 97 conductors per saltar-se el confinament municipal de cap de setmana. Són gent a qui els agents van aturar en algun dels 107 controls que van fer entre divendres a les sis del matí, quan van entrar en vigor les noves restriccions, i aquest dilluns a les sis, quan ha acabat el confinament.

Les mesures per reduir els contagis de covid-19 sí que s'han traduït, però, en un clar descens del trànsit d'entrada i sortida de la ciutat, que ha arribat a caure fins a un 45%. D'altra banda, al llarg d'aquest cap de setmana, la Policia Municipal també ha aixecat tres actes per no dur mascareta, sis per sorolls (de gent que feia festes a casa) i cinc més per fer 'botellon' i beure alcohol al carrer.

El trànsit d'entrada i sortida a Girona ciutat s'ha reduït un 45% aquest cap de setmana respecte a l'anterior, a causa del confinament municipal decretat per la Generalitat. Concretament, entre el 23 i 25 d'octubre van accedir al municipi 13.115 vehicles, mentre que del 30 d'octubre a l'1 de novembre ho han fet un total de 7.236 vehicles. Aquestes són les dades que han recollit les càmeres que l'Ajuntament de Girona té situades en dos punts d'accés a la ciutat.