Els bombers han revistat a primera hora del matí un tren aturat a l'estació de mercaderies de Girona.

Renfe ha alertat que hi havia algun vagó amb alguna possible esquerda i fuita i els especialistes en salvaments s'han desplaçat a lloc.

El tren que feia la línia Portbou - Constantí s'ha hagut d'aturar a l'estació de mercaderies de la ciutat, situada a la zona de Mas Gri.

Els Bombers hi han desplaçat 10 dotacions que hi han treballat des de les 7 menys 10 minuts del matí i fins a les nou.

El què han fet els efectius del cos d'emergències és revisar el contingut de cada vagó i mirar si té fuites.

Segons els bombers i Renfe, és un tren que no transporta matèries perilloses i per tant, no hi ha un perill per la població. S'hi ha actuat per precaució, indica la companyia.

La companyia ferroviària descarta cap afectació als trens Regionals i assegura que és un comboi que transporta contenidors.

Finalment, pels volts de dos quarts de nou del matí, els Bombers han informat a Renfe que havien trobat una fuita molt lleu en una vàlvula. Això ha suposat per part del cos d'emergències, haver d'assegurar una aixeta de sortida d'un dels vagons que no acabava de funcionar.

Després d'aquesta verificació dels Bombers, al cap d'unes dues hores aturat a Girona, el tren de mercaderies ha tornat a emprendre la seva ruta, cap a Constantí.

A banda dels Bombers, a lloc també hi han treballat els Mossos, la Policia Municipal i el SEM.