La Policia Local de Llagostera ha detingut aquest cap de setmana sis persones en el marc de tres actuacions. La primera de les detencions es va produir dissabte al migdia quan una patrulla de la Policia Local estava fent tasques de seguretat ciutadana i va observar la presència d'un home, conegut per nombrosos antecedents, a qui constava una ordre de recerca i detenció.

La detenció es va produir al carrer Panedes. L'home va ser traslladat fins a la comissaria on va mostrar un comportament agressiu envers els agents, escopint al terra en tot moment i donant puntades de peu al mobiliari de les dependències policials. Per aquest motiu va caldre desinfectar el local. L'home va quedar custodiat pels Mossos d'Esquadra i posat a disposició judicial.

La segona actuació, on van quedar detingudes 4 persones, va tenir lloc diumenge a la tarda, quan, amb coordinació amb els Mossos d'Esquadra, es va interceptar a Llagostera un vehicle fugit de Lloret de Mar, els ocupants del qual van ser sorpresos mentre presumptament estaven robant a l'interior d'una masia. La detenció es va produir quan faltaven pocs minuts per a les 4 de la tarda a la urbanització La Canyera.

Finalment, diumenge a la tarda la Policia Local va rebre la trucada d'una veïna, alertant que diverses persones estaven intentant accedir de manera violenta a l'interior d'un habitatge situat en un bloc de pisos del carrer Consellers. Quan els agents van personar-se fins al lloc dels fets, els tres presumptes delinqüents van fugir corrent.

Després d'una batuda per diversos carrers del nucli antic del municipi, la Policia Local va localitzar un dels homes al mirador de la plaça del Castell. Al ser requerit pels agents l'home es posar la mà a la butxaca per aparentment treure un objecte de color fosc precipitant-se contra els agents.

Davant d'aquesta situació un dels agents es va veure obligat a desenfundar l'arma reglamentària de foc ordenant que s'estirés al terra. Tot seguit l'home es va estirar al terra i en el seu registre es va comprovar que l'objecte que havia tret de la butxaca era un telèfon mòbil. L'home va ser detingut i posat a disposició judicial.