El jutge ha enviat a presó dos joves de 18 anys -un noi i una noia- que els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns després que Mossos d'Esquadrapresumptament agredissin i apunyalessin un noi a prop de l'estació de Girona.

A banda, la policia també va detenir un altre jove implicat en els fets, en aquest cas un menor d'edat, el qual després de passar davant la Fiscalia ha acabat ingressat a un centre de menors. La víctima cal recordar que va quedar ferida de gravetat amb talls a l'esquena i al gluti. Després va ingressar al Trueta, on es recupera.

L'apunyalament va derivar d'un intent de robatori -no van aconseguir endur-se res- d'un grup de joves contra un altre i que va pujar de to. Va tenir lloc diumenge al vespre a la zona de la plaça Joan Brossa, a prop del parc Central. El grup d'agressors va ferir de gravetat un noi i va haver de ser traslladat al Trueta per diverses ferides. Pel que fa als delinqüents, van fugir sense poder-se endur res.

Detencions en poques hores

Els Mossos van investigar els fets i la mateixa nit ja van poder arrestar la noia de 18 anys que presumptament havia participat en els fets. L'endemà dilluns, els agents de la comissaria de Girona van poder identificar i localitzar els altres dos presumptes participants: un noi de 18 anys i un menor d'edat.