30 de novembre de 2020
30.11.2020
Diari de Girona

Gemma Geis es presenta a les primàries per encapçalar la llista per Girona de JxCat

Geis vol "revalidar el seu compromís" amb l'expresident Puigdemont, amb les comarques gironines i amb el projecte de JxCat

30.11.2020 | 10:50
Gemma Geis

Gemma Geis, portaveu de JxCat al Parlament, ha decidit presentar-se a les primàries per a encapçalar la llista del partit a Girona en les pròximes eleccions catalanes.

Geis vol "revalidar el seu compromís" amb l'expresident Carles Puigdemont, amb les comarques gironines i amb el projecte de JxCat per "avançar cap a la independència", segons ha explicat en un comunicat.



Nascuda a Girona el 1979, llicenciada en dret per la Universitat de Girona, de la qual ha estat professora i vicerectora, Geis va ser un dels fitxatges independents que Puigdemont va incorporar a la seva llista per a les eleccions del 21 de desembre de 2017.

Col·legiada com a advocada a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Girona, Geis ha estat en aquesta legislatura portaveu adjunta de Junts al Parlament i des de la renúncia d' Eduard Pujol ha passat a ser la portaveu del grup.

Considerada com un perfil fidel a Puigdemont, Geis va participar activament en la posada en marxa organitzativa primer de la Crida Nacional per la República i després de l'activació de JxCat com a partit.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook