Els vigilants de seguretat de l'Hipercor de Girona han enxampat una agent dels Mossos d'Esquadra . L'acompanyava un expolicia que actualment treballa de tècnic de suport al cos. Els fets van tenir lloc aquest dimarts a la tarda, dia de la Puríssima. L'agent no fa carrer perquè fa temps que està de baixa.

El personal de seguretat va aturar la parella quan ja es dirigia cap al seu cotxe amb les peces de roba que havien agafat.

Els Mossos d'Esquadra els han denunciat per un delicte de furt i, en paral·lel, el cos també ha obert un expedient disciplinari. De moment, però, aquest últim s'ha deixat en suspens a l'espera de com evoluciona el procés penal.

El furt que la parella va cometre a l'Hipercor de Girona va tenir lloc aquest passat dimarts a la tarda. El personal de seguretat del centre comercial va atrapar-los als dos quan ja anaven cap al seu cotxe. Provaven d'endur-se diferents peces de roba valorades en més de 500 euros.

Després de rebre l'alerta per part dels vigilants del centre comercial, els Mossos d'Esquadra els han denunciat per un delicte de furt Tot i que ella és membre del cos, fa temps que està de baixa.

L'acompanyant, per la seva banda, havia estat policia, però actualment és funcionari de la Generalitat de Catalunya. Té reconeguda una invalidesa i treballa d'administratiu als Mossos. En concret, ocupa una plaça que es coneix com a tècnic bàsic de suport.

Ara, la parella haurà d'anar a declarar davant del jutjat d'ins?trucció que s'encarregarà de la causa de furt.

En paral·lel a aquest procés penal, els Mossos d'Esquadra també han obert un expedient disciplinari. De moment, però, aquest ha quedat en suspens a l'espera de com evolucioni la denúncia per furt.