09 de desembre de 2020
09.12.2020
Diari de Girona

Nou punt de càrrega elèctrica a l'INS Sta. Eugènia

Es troba a l'aparcament del centre i el podrà fer servir el professorat · També s'utilitzarà per fer pràctiques amb els alumnes de cicle formatiu

08.12.2020 | 23:43
Nou punt de càrrega elèctrica a l'INS Sta. Eugènia

L'institut Santa Eugènia de Girona ha inaugurat un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a l'aparcament del centre educatiu. El punt s'ha posat en marxa després de passar per un període de prova.

L'alimentació del punt es fa a través d'una instal·lació fotovoltaica connectada a la xarxa elèctrica de l'institut.

La nova instal·lació busca complir amb dues finalitats a la vegada: d'una banda, es tracta d'un servei que podrà ser utilitzat pel professorat del centre educatiu. En paral·lel, també s'utilitzarà per fer pràctiques amb l'alumnat dels cicles formatius d'electricitat.

El punt de recàrrega elèctrica ha nascut per la col·laboració entre els departaments d'Electricitat i Electrònica i el d'Edificació i Obra Civil. Segons indiquen des del centre educatiu, es tracta d'un projecte que «vol contribuir a promocionar una forma de mobilitat eficient i sostenible a escala energètica», afirmen a través d'un comunicat.

La inauguració de la instal·lació va tenir lloc aquest dilluns, 7 de desembre. L'acte va comptar amb l'assistència de José Neftalí Salcedo i Antoni Gascón, delegat comercial a Girona i especialista en sistemes de control, ambdós de Simon; el director de l'institut, Francesc Martí; el cap d'estudis de formació professional (FP), Josep Serrallonga; els professors vinculats al projecte, Salvador Ramírez, Miquel Àngel Aranda i Tolo Torres; i també Jonathan Ramos, alumne de grau superior autor del disseny de la instal·lació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook