Uns homes han entrat a robar en una casa d'una urbanització de Vilobí d'Onyar (Selva) aquest dissabte a la matinada, intimidant els amos. El propietari, però, ha disparat un tret a la cama a un dels lladres i ha acabat ferit.

Arran d'això, la resta d'assaltants han fugit del lloc dels fets en cotxe. L'home que ha resultat ferit està ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, tot i que no es tem per la seva vida. Els Mossos d'Esquadra ja estan investigant els fets i treballen en la identificació de la resta d'assaltants. Segons apunten fonts veïnals, el fill del propietari de la casa també hauria estat ferit amb una navalla per un dels lladres que ha assaltat la casa.

Els fets han tingut lloc a dos quarts de sis de la matinada quan un grup d'homes ha entrat en una casa del carrer Avellaner, de la urbanització Cal Ferrer i Pagès de Vilobí d'Onyar (Selva). Els propietaris de la casa estaven dormint i els lladres els han intimidat amb una arma blanca.

En aquell moment, l'amo ha agafat una escopeta que tenia a casa i ha disparat contra un dels lladres, ferint-li la cama. L'home té llicència d'armes i és un caçador habitual. La resta de lladres han fugit amb un cotxe. La família ha trucat el 112 per alertar de la situació i els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat fins al lloc dels fets.

El fill del propietari de la casa també ha rebut una ferida per arma blanca i ha estat traslladat a l'Hospital Santa Caterina de Salt (Gironès). De tota manera, ha rebut l'alta poc després perquè era una ferida lleu.