Estimada, lluitadora i sempre al costat de les famílies i els infants de Salt. Sor Clara Villoslada deixa un important llegat a Salt tal com exemplifiquen les mostres d'afecte que durant els darrers dies s'han rebut un cop vam conèixer que va morir aquest cap de setmana.

Filla adoptiva de Salt el 2015 i premi Tres de Març 2004, sor Clara va arribar a la vila amb 23 anys per treballar al psiquiàtric i, des del primer dia i durant 50 anys, es va convertir en un referent per la seva personalitat rebel davant les injustícies. Sempre al costat de les famílies i els nens i nenes del municipi.

Al servei dels més necessitats, l'any 1985 va posar en marxa el casal infantil La Casita, un espai per ajudar els qui més ho necessitaven i donar una oportunitat a tothom. Es va dedicar a l'activitat del centre en cos i ànima amb l'objectiu d'atendre els infants de les famílies amb dificultats socials i econòmiques de Salt.

Sense cap mena de dubte estem davant d'una persona que ha deixat empremta a molts saltencs i saltenques, una personalitat sempre al servei de les persones que recordarem per la seva trajectòria personal, social, educativa i cívica. Sor Clara, descansa en pau.