L'incendi del cablejat exterior d'un edificis del barri de Germans Sàbat va obligar ahir a la nit a desallotjar dos pisos.

La portaveu del PSC a l'ajuntametn de Girona ha difós aquest vídeo sobre el foc:

El fum que entrava en els habitatges era prou important per evacuar les dues famílies durant una bona estona i amb el fred que feia, per això els serveis d'emergències van optar perquè passessin la nit fora.

Finalment, una de les famílies va retornar a casa al cap d'unes hores i l'altra, segons els Bombers, ha passat la nit a casa d'uns familiars.

Els fets es van produir ahir cap a un quart d'onze de la nit al número 10 de la plaça de Germans Sàbat. Els Bombers van rebre l'avís que estaven sortint guspires i cremava la infraestructura elèctrica de la façana de l'immoble. Per aquest motiu, s'hi van desplaçar amb dues dotacions juntament amb la Policia Municipal de Girona i el SEM.

Arran del succés i la forta presència de fum es van desallotjar dos dels pisos. Posteriorment els Bombers van apagar el foc i van revisar que no hi hagués afectacions als habitatges i van ventilar-los.

Tot i l'ensurt, ningú va resultar ferit.

Aquest incendi s'ha produït a la mateixa plaça on el dia de Nadal un home va resultar ferit greu per cremades arran d'un incendi en un local, en el qual, hi vivia. En aquell cas però l'immoble era el del número 1.