19 de gener de 2021
19.01.2021
Diari de Girona

Un accident múltiple a Bescanó deixa almenys un ferit

La carretera ja està reoberta al trànsit

19.01.2021 | 14:10
L'accident de trànsit de Bescanó -

Un accident de trànsit múltiple a Bescanó ha fet tallar aquest migdia i durant prop de dues hores la carretera de la Vergonya.

En el xoc s'hi han vist quatre vehicles implicats i segons les primeres informacions, hi hauria un ferit, que seria de poca consideració.

El sinistre viari ha tingut lloc cap a la una del migdia a l'altura del quilòmetre 105 de l'N-141 al seu pas per Bescanó.

Els quatre vehicles que han patit l'accident han quedat al mig de la calçada i això ha dificultat la normalització del trànsit, en aquest punt de l'N-141 situat entre Vilanna i Bescanó.

Al lloc dels fets s'hi ha desplegat els Mossos de Trànsit, els Bombers i el SEM.

Aquesta via que uneix Salt amb Anglès pateix cada any un alt nombre de sinistres viaris -algun d'ells mortal- i això ha portat els pobles veïns a demanar-ne una de nova, tot i que el què s'ha fet en els últims temps són bàsicament millores del traçat.

La retirada dels vehicles ha provocat que el tall de la via s'allargués gairebé dues hores. Cap a quarts de dues es donava pas alterantiu i a un quart de quatre, ja s'ha donat per normalitzada la situació viària, segons el Servei Català de Trànsit.

Tot i això, encara queda algun vehicle accidentat a la zona i hi havia retencions, de poc més d'un quilòmetre. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook