03 de febrer de 2021
03.02.2021
Diari de Girona

Proposen un horari exclusiu per a esportistes a la carretera dels Àngels

Ciutadans vol prohibir els vehicles a motor els dissabtes, diumenges i festius, de les vuit del matí a les dotze del migdia

03.02.2021 | 21:43
La carretera dels Àngels, un clàssic pels ciclistes.

El grup municipal de Ciutadans a Girona vol que la carretera dels Àngels sigui exclusivament per a la pràctica esportiva els dissabtes, diumenges i festius de les vuit del matí a les dotze del migdia. Per això ha presentat una moció que es debatrà dilluns vinent al ple municipal on demana acordar la decisió de restringir l'accés a vehicles motoritzats a la carretera GIV-6703.

Un cop acordat, voldria que sol·licités un informe a la Diputació, ja que la carretera és competència d'aquesta administració i establir, si fos precís un conveni de col·laboració amb els ajuntaments de Sant Martí Vell i Madremanya.

Des de fa uns anys, la carretera i els seus entorns s'han tornat en un punt de pas quasi obligatori pels esportistes gironins. Per això, la formació taronja vol que es col·loquin senyals a cada quilòmetre on s 'informi del punt en el què s'està, l'altitud, els quilòmetres restants per arribar al cim i el percentatge d'elevació de la carretera que puja als Àngels, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook