10 de febrer de 2021
10.02.2021
Diari de Girona

Les xarxes socials es fan ressò del maltractament a un gos a Girona

Els usuaris demanen difusió per tal de trobar el maltractador i posar-ho «en mans de la justícia»

10.02.2021 | 11:28
Frame del vídeo que s'ha viralitzat a les xarxes socials

Les xarxes socials s'han fet ressò d'un presumpte cas de maltractament animal a la ciutat de Girona. Diversos usuaris han publicat un vídeo on es pot veure un home colpejant a un gos al carrer Ballesteries, al Barri Vell de Girona.

Els mateixos usuaris demanen la difusió d'aquest vídeo per tal d'intentar localitzar el maltractador i posar-ho "en mans de la justícia".

La Policia Municipal de Girona es va adreçar al lloc dels fets i va acte de la declaració d'una veïna i el vídeo gravat.  El cos municipal i els Mossos d'Esquadra estan realitzant les corresponents gestions per localitzar l'autor del maltractament. 

Els fets van tindre lloc la nit de dilluns al Barri Vell de la ciutat de Girona, concretament, al carrer Ballesteries, a la intersecció anomenada "Els Quatre Cantons". Segons es pot veure i escoltar al vídeo, un home crida a un gos, de nom "Ice". Quan l'animal s'apropa, l'home el subjecta i és llavors quan comença a colpejar-lo amb una corretja.El passat mes de gener, les xarxes socials també es van fer ressò del  maltractament d'un gos a Olot i, gràcies a la difusió de les imatges i a la denuncia del col·lectiu d'advocats Lex Anima, es va aconseguir identificar el maltractador i que una protectora es fes càrrec de l'animal.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook