La Policia Municipal de Girona investiga qui hi ha al darrere de diversos Policia Municipal de Gironaincendis que van tenir lloc durant la passada matinada al barri de Santa Eugènia. Els agents busquen el o els responsables d'aquests focs que van produir-se amb molt poca estona de diferència i en carrers que es troben a poca distància. Els Bombers, per la seva banda, van destinar una dotació a apagar cada incendi de contenidor.

El primer va tenir lloc a la plaça del Barco -plaça Santa Eugènia- i els Bombers es van mobilitzar quan faltaven uns 20 minuts per a les dues de la matinada. Aquí va cremar un contenidor de restes orgàniques.

Quan estaven extingint el foc, van rebre l'avís -cap a les dues- d'un altre incendi de contenidor, concretament, al carrer Costabona -on es va veure afectat un dipositador de deixalles.

Cinc minuts després, van rebre la trucada per una altra alerta al carrer Maçana de la ciutat, concretament a l'altura del número 13. Les flames van afectar dos contenidors més. En total van veure's afectats quatre contenidors en aquest episodi nocturn al barri de Santa Eugènia.

La Policia Municipal de Girona està investigant la cadena d'incendis de contenidors i busca qui els va causar. De moment, no s'han produït detencions.

La mateixa matinada, segons fonts veïnals, també va cremar un altre contenidor al mateix barri. Concretament, situat a la cruïlla de la carretera Santa Eugènia amb parc Núria Terés. En aquest cas, els Bombers no van actuar. Tampoc es descarta que pogués ser causats pels mateixos implicats en els altres incendis.