L'Ajuntament de Salt, a través de les àrees de Joventut i Promoció Econòmica, han reforçat aquest curs 2020-21 el servei de xerrades informatives als instituts del municipi. Aquestes sessions, que enguany es realitzaran coordinades entre les referents d'ocupació juvenil, l'EMO i el Viver d'Empreses, estan enfocades a conèixer les principals eines per la recerca de feina i, més concretament, es treballaran aspectes com la confecció del currículum o competències per afrontar una entrevista de selecció.

Aquesta coordinació entre tots els agents implicats ha estat possible gràcies a la bona rebuda que fins ara han tingut les sessions desenvolupades directament des del Programa Referent d'Ocupació Juvenil durant els anys 2019 i 2020.

En aquest sentit, durant aquest 2021, tècniques del Programa Referent d'Ocupació Juvenil i l'EMO realitzaran sessions enfocades a la recerca de feina i a oferir els serveis municipals que poden ajudar i acompanyar els joves en el desenvolupament del seu projecte professional.

Les xerrades s'estructuraran en dos mòduls: la confecció del currículum i les principals eines per la recerca de feina i el procés de selecció. Aquestes sessions van orientades a joves que cursen l'últim curs de l'Educació Secundària Obligatòria, programes de formació i inserció laboral, FP Bàsica, cicles i batxillerat, tant als centres educatius de titularitat pública com concertada.