Joan Prada Compte ha mort aquesta matinada als 74 anys d'edat. Nascut a Beuda, Prada ha estat un dels empresaris gironins més destacats del sector del transport i la logística a Catalunya.

L'empresari, fa més de 40 anys va posar en marxa l'empresa Transports J. Prada, que en l'actualitat compta amb més de 60 camions frigorífics que reparteixen productes arreu d'Europa. Va escollir Castellfollit de la Roca com a seu central de l'empresa familiar, que ara també dirigeixen la seva esposa Montserrat, el seu fill Joan i la seva jove Sandra.

Actualment la companyia dona feina a més d'una setantena de persones de manera directe i una cinquantena més d'indirectes. Fins fa un parell de mesos i tot i els seus 74 anys, lluitava per tirar endavant una ampliació de les instal.lacions de Transports J. Prada per oferir millor servei als seus clients i ampliar les rutes comercials. Joan Prada era també membre destacat de la Junta Asetrans Girona, l'Associació de Transportistes de la província de Girona.