L'agrupació d'afiliats de Ciutadans a Girona va presentar ahir la seva nova Junta Directiva a la ciutat. L'organització interna ha passat de tenir una estructura amb 5 càrrecs a 7, afegint dues posicions noves.

El nou coordinador és José Ramón Talero, i ocupant la Secretaria de la Junta Directiva, s'hi situa Nagore García. D'altra banda, la regidora a l'Ajuntament de Girona, Miriam Pujola, ocupa ara la posició d'Enllaç Institucional de la organització. La persona responsable de Comunicació i Xarxes Socials és Raúl Cardona. Camino Fernández es fa càrrec de Veïns i Organitzacions, i Enrique Porcar serà responsable del nou càrrec d'Afiliats i Simpatitzants. Finalment, Tatiana Cabrera és la nova responsable d'Administració i Logística de l'agrupació, l'altra posició nova.

Anunciat a través de xarxes socials, des de la formació taronja ha afirmat que aquest equip de persones «treballaran amb responsabilitat per millorar la qualitat de vida de tots els gironins».

L'anterior junta estava composta per Enrique Urreta a la coordinació, José Manuel Saavedra de Secretari, Marc Gil a les Xarxes Socials, Tatiana Endara per Associacions (l'actual càrrec de Veïns i Organitzacions), i Manuel Vázquez, d'Enllaç Municipal.