24 de febrer de 2021
24.02.2021
Diari de Girona

Nova oferta formativa dirigida al teixit associatiu de Salt

La formació vol servir a les entitats per pal·liar els efectes de la COVID, o fins i tot per passar a un model cooperatiu

23.02.2021 | 23:49
Nova oferta formativa dirigida al teixit associatiu de Salt

L'àrea de Festes de l'Ajuntament de Salt ha engegat un projecte per promoure la participació i l'enfortiment del teixit associatiu municipal. En concret, han posat en marxa una oferta formativa virtual. Es tracta de càpsules sobre diversos àmbits, com la comunicació, eines digitals, sensibilització en economia social i cooperativisme, redacció de projectes o sostenibilitat econòmica.

La regidora de Cultura i Festes, Núria Heras, explica que la proposta va sorgir durant l'actualització de les dades del registre d'entitats municipals que van fer entre desembre i gener. «A partir d'aquesta enquesta distribuïda entre les entitats, hem pogut detectar les seves principals necessitats i interessos, i adaptar l'oferta formativa que hem posat en marxa», indica Heras.

Així, la iniciativa vol ajudar les entitats a minimitzar els efectes de la covid-19, i també donar resposta a algunes d'elles, amb activitat econòmica, que podrien transitar cap a un model de cooperativa social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit