L'Ajuntament de Salten via pública del municipi. En concret, el consistori saltenc sumarà 206 places més de pagament, de zona verda, i també convertirà 109 llocs de zona blava en places gratuïtes. La tasca, iniciada aquesta setmana, vol donar resposta a diverses peticions dels veïns de les zones afectades, recollides pel consistori. A l'hora de determinar els nous llocs, l'Ajuntament saltenc també ha analitzat les dades dels parquímetres i les ocupacions de les places.

Així, es crearan 206 noves places de zona verda, que fins ara eren gratuïtes, al carrer Pla de Salt (entre els carrers Marquès de Camps i Miquel Martí i Pol), al barri del Veïnat i també al voltant de plaça Catalunya. D'aquesta manera, el municipi vol donar resposta a les peticions dels residents de la zona, que havien demanat places de zona verda per aquells que viuen al barri.

Pel que fa als 109 llocs d'aparcament que fins al moment eren de zona blava i passaran a ser gratuïts, aquests es troben als voltants de l'Espai Gironès i al carrer Moreneta. En aquest cas, segons ha valorat el consistori, la modificació permetrà «alliberar espais que fins ara eren de pagament»

Segons ha indicat l'Ajuntament, els canvis començaran a ser efectius ja aquesta mateixa setmana. Es preveu que els treballs tinguin lloc durant les dues primeres setmanes de març. A més, en la intervenció s'aprofitarà per repintar un seguit de places d'aparcament en diversos punts de la vila.