La Policia Municipal de Gironaque en veure la presència policial va llançar una bossa amb més de mig quilo de droga a dins. A més, el sospitós també va intentar agredir un agent durant la seva identificació.

Per tot això, va acabar detingut no només per ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública sinó també per desobediència i atemptat als agents de l'autoritat.

Els fets es van desencadenar cap a dos quarts de nou del vespre quan dos agents del grup de paisà que realitzaven tasques de vigilància i de seguretat ciutadana pel barri de Santa Eugènia van localitzar una persona que portava una bossa gran, caminava nerviosa i amb actitud vigilant, i que no portava mascareta.

En el moment en què els agents es van identificar com a policies, la persona sospitosa va sortir corrent, i va llençar la bossa que portava.

Els agents van aconseguir interceptar l'individu, i van comprovar que a l'interior de la bossa hi portava 640 grams de marihuanaDurant l'escorcoll també li van trobar 1.120 euros.

Durant l'actuació policial, el presumpte autor del delicte va procurar evitar ser detingut, desobeint constantment les indicacions rebudes, i va intentar agredir un agent.

Per aquest motiu se'l va detenir també per desobediència i atemptat als agents de l'autoritat.