La família Mirambell Roqueta també va donar a l'Ajuntament de Girona el fons documental de l'advocat Jesús Roqueta. La donació es va formalitzar en el mateix acte en què es va establir la donació del fons del cronista de Girona i historiador Enric Mirambell.

El fons de Jesús Roqueta i Sánchez està format per diversos àlbums de postals i cromos, i diferents volums de fullets. La majoria donaven a conèixer activitats culturals celebrades a Girona, com ara concerts, actuacions de titelles, balls de sardanes o també exposicions. En total, el fons de Roqueta es compon de 18 volums enquadernats de documentació datada entre els anys 1902 i 1930.

Jesús Roqueta i Sánchez va ser advocat i funcionari de la Generalitat de Catalunya a Inspecció de Sanitat. Es va casar amb Remei Gomis i Llambias i van tenir dos fills, Manel Roqueta i Gomis i Joana Roqueta i Gomis. Aquesta es va casar amb Enric Mirambell i Belloc. Roqueta va morir a Girona l'any 1936.

La seva esposa, Remei Gomis, era filla del mestre Joan Gomis i Oromí, qui va ser el primer director de les Colònies Escolars. Remei Gomis va ser secretària de l'Escola Normal des de l'any 1914 al 1959.