Una jove de la ciutat de Girona ha denunciat a les xarxes socials que una moto la va perseguir quan anava en bicicleta i la va acabar envestint. La noia ha penjat un vídeo a Twitter on explica el seu cas, i fa una crida per intentar localitzar testimonis.

La jove relata que l'atropellament va tenir lloc el dia 1 de març poc abans de les set del matí. Ella anava cap a treballar i pedalava pel carrer Santa Eugènia. A l'alçada de l'encreuament de la Punxa, explica que una moto la va començar a perseguir -fins i tot, posant-se contra direcció- i que la va acabar envestint a l'entrada de l'aparcament subterrani de Central Marquina.

"Em va envestir de costat i jo vaig saltar per davant de la bicicleta", relata la ciclista, que apareix al vídeo amb un canell embenat. La jove demana que si algun testimoni va veure la persecució i l'atropellament es posi en contacte amb ella.

Un conductor atropella un ciclista a Salt i fuig del lloc

La Policia Local de Salt ha obert diligències contra un conductor que va atropellar un ciclista al carrer Major, el va amenaçar després de fer-lo caure i va fugir del lloc. Els fets van passar aquest dilluns al matí. El ciclista circulava correctament per la calçada -el carrer està limitat a 30 km/h- quan l'infractor, que anava darrere seu en cotxe, va començar a tocar el clàxon insistentment perquè s'apartés. Segons ha fet públic la plataforma Mou-te en Bici, el conductor va intentar avançar el ciclista per la dreta posant-se en una parada d'autobús, el va colpejar amb el retrovisor i el va fer anar per terra. Llavors, tant el conductor com dos acompanyants que anaven amb ell van sortir del vehicle, el van amenaçar i van fugir.