Un operari va resultar ferit ahir al matí en un caure d'uns dos metres en una obra del centre de Girona. L'afectat és un jove de Girona de 21 anys i estava fent uns treballs de rehabilitació d'una habitatge quan va cedir el fals sostre de l'immoble. Això va fer que es precipités i patís lesions. Una ambulància del SEM el va evacuarferit de poca gravetat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

L'accident laboral es va desencadenar poc després de les deu del matí al número 9 de la plaça Catalunya. Els serveis d'emergències van rebre l'alerta de la caiguda d'un treballador mentre feia la rehabilitació dels baixos d'un edifici. Fins al lloc s'hi van desplaçar diverses unitats de la Policia Municipal de Girona, dues dotacions dels Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop a lloc, els Bombers i la policia van fer sortir tots els treballadors de l'interior de l'edifici on havia succeït l'accident.

Per la seva banda, el SEM va atendre l'operari ferit, un home que va resultar ferit de poca gravetat després de caure en desprendre's el fals sostre de l'immoble. El SEM va enviar al lloc fins a dues ambulàncies i no va haver d'assistir cap més treballador tot i l'ensurt, segons fonts del cos d'emergències.

La Policia Municipal, per la seva banda, es va fer càrrec de l'accident laboral. Els Bombers van balisar la zona i també van revisar l'estructura de l'edifici després de la caiguda del fals sostre.

Aquest accident laboral va tenir lloc en ple centre de Girona i molts curiosos es van acostar fins al lloc dels fets en veure el desplegament dels diferents cossos d'emergència.